АТО: бойовики зірвали перемир'я двома мінометними обстрілами

АТО: бойовики зірвали перемир'я двома мінометними обстрілами

Карта
Укрінформ
Жоден український військовий не був поранений  минулої доби та внаслідок порушення російськими окупаційними військами перемир'я з 5 березня.

Про це заявив під час брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Внаслідок цих ворожих обстрілів після оголошеного опівночі перемир'я сьогодні, 5 березня, ніхто з українських воїнів не постраждав та не був поранений», - зазначив Гуцуляк.

Він наголосив, що підрозділи сил АТО вогонь у відповідь не відкривали, суворо дотримуючись умов перемир'я.

Окрім того, він повідомив, що внаслідок обстрілів російських окупаційних військ минулої доби жоден захисник України не був поранений та травмований.

Читайте також: "Тиша" в АТО протрималася лише годину: бойовики поновили обстріли

Як повідомлялося, раніше прес-центр штабу АТО заявляв про зрив російсько-окупаційними військами перемир'я, оголошеного з опівночі 5 березня: з початку доби до 8.00 ранку зафіксовано вже два обстріли.

Так, протягом півтори години противник вів прицільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї по захисниках населеного пункту Щастя. Також тут зафіксовано розрив 4-х ворожих снарядів із мінометів калібру 82-мм. Окрім цього, з близько 04:30, протягом години, окупанти застосували міномети калібру 82-мм по захисниках Троїцького, випустивши 7 мін, та вели вогонь з великокаліберного кулемету.

2 березня Тристороння контактна група у своїй заяві оголосила, що з  5 березня на Донбасі оголошується повне безстрокове припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-