Обстріл бойовиків залишив Луганське без світла і зруйнував будинки

Обстріл бойовиків залишив Луганське без світла і зруйнував будинки

Фото
Укрінформ
У результаті обстрілу напередодні вночі бойовиками селища Луганське, що на Донеччині, щонайменше три будинки пошкоджено, частина селища лишилася без світла.

Про руйнування повідомив прес-центр штабу АТО.

"Внаслідок нічного обстрілу російсько-окупаційних військ селища Луганське, що на Донеччині певна частина населеного пункту залишилась без світла. Снаряди ворожої артилерії калібру 122 мм пошкодили лінію електромереж та вивели з ладу електротрансформатор. Осколками ворожих снарядів було пошкоджено щонайменше три будинки мирних мешканців Луганського. На щастя, жодна людина не постраждала", - йдеться в повідомленні.

Російські окупанти залишили селище Луганське без світла / Фото: facebook.com/pg/ato.news

Зазначається, що на місці обстрілу працювали ремонтно-відновлювальні бригади електриків, територію навколо населеного пункту перевірено саперами.

Читайте також: Сьогодні на лінії зіткнення зберігається тиша - штаб АТО

Представники військово-цивільного співробітництва надають місцевим жителям допомогу з ремонту дахів та вибитих вікон, а також доставляють їм продукти харчування і медикаменти.

Як сьогодні раніше повідомляв Укрінформ з посиланням на прес-центр штабу АТО, пошкоджене внаслідок вчорашнього обстрілу електро- та газопостачання до населеного пункту Луганське відновлено за сприяння офіцерів цивільно-військового співробітництва штабу АТО та представників української сторони СЦКК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-