Штаб АТО уточнив втрати за добу

Штаб АТО уточнив втрати за добу

Укрінформ
Минулої доби в зоні проведення АТО загинула 23-річна військова медсестра. Також поранення та травмування отримали п'ятеро українських військових, стан одного з них - важкий.

Про це на брифінгу сказав речник Міністерства оборони з питань АТО, полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Серед українських військових, на жаль, є втрата. З сумом повідомляємо, що вчора під час надання медичної допомоги цивільному населенню в Луганській області бойовики російсько-окупаційних військ обстріляли наших медиків. Внаслідок цього обстрілу загинула 23-річна дівчина, військовий медик, військовослужбовець військової служби за контрактом. Керівництво ЗСУ, штаб АТО та всі військовослужбовці висловлюють щирі співчуття рідним і близьким нашої медсестри-героя, яка самовіддано та мужньо виконувала бойові завдання на передовій та захищала Україну від агресії Російської Федерації", - сказав Гуцуляк.

Читайте також: АТО: один український боєць загинув, семеро – поранені й травмовані

Також речник АТО повідомив, що серед українських військових є п'ятеро поранених та тих, хто отримав бойові травмування. Всі вони були оперативно доставлені до мобільних військових госпіталів. Стан одного з поранених - тяжкий. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-