Міноборони підтверджує, що загиблих морпіхів - четверо

Міноборони підтверджує, що загиблих морпіхів - четверо

Укрінформ
Представниками Військової служби правопорядку в ЗСУ та Нацполіції України з’ясовуються причини та подробиці надзвичайної події щодо загибелі 4 військовослужбовців окремої бригади морської піхоти.

Про це повідомив на брифінгу у четвер у Києві речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За інформацією прес-центр штабу АТО, представниками Військової служби правопорядку в ЗСУ та Національної поліції України з’ясовуються причини та подробиці надзвичайної події щодо загибелі 4 військовослужбовців окремої бригади морської піхоти”, - сказав він.

За попередньою інформацією, тіла морських піхотинців були виявлені в будинку, у якому вони тимчасово проживали.

Читайте також: Штаб АТО повідомляє про загибель групи морпіхів

Відкрито кримінальне провадження. “Це поки вся інформація, яку ми можемо надати”, - сказав Гуцуляк.

Водночас деякі ЗМІ повідомляють, що морпіхи, про загибель яких повідомив штаб АТО, були застрелені в результаті конфлікту з товаришами по службі.

"Вбили чотирьох морських піхотинців за місцем дислокації військової частини А-2802 в колишньому пансіонаті в селі Бердянське Донецької області. Їх застрелили двоє товаришів по службі з автоматів Калашникова, які затримані. Можлива причина конфлікту - нестатутні стосунки", - повідомляє LB.ua із посиланням на джерела.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-