АТО: з початку доби не зафіксували жодного обстрілу українських позицій

АТО: з початку доби не зафіксували жодного обстрілу українських позицій

Укрінформ
З початку доби не зафіксовано жодного обстрілу позицій Збройних сил України у районі проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Станом на 18.00 жодного обстрілу у бік позицій Збройних сил України не було зафіксовано. Підрозділи сил АТО забезпечують виконання заходів щодо підтримання перемир’я по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються Мінських домовленостей", - йдеться у вечірньому зведенні.

Водночас, за оперативною інформацією військових, бойовики незаконних збройних формувань ОРДО в обідній час у районі КПВВ «Оленівка», що на тимчасово не підконтрольній уряду України території, обстріляли автобус із цивільними. Внаслідок цього інциденту, за словами людей, які у цей час перетинали лінію зіткнення через КПВВ, є постраждалі серед мирного місцевого населення: одна особа загинула, ще одна – зазнала поранення.

Читайте також: Бойовики “ДНР” обстріляли автобус із цивільними у "сірій зоні"

"Такі цинічні дії російських найманців спрямовані на дискредитацію української армії в очах світового співтовариства та цивільного місцевого населення на непідконтрольній українській владі території Донецької та Луганської областей", - наголосили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-