Бойовики знов гатять із забороненої зброї, поранили двох бійців АТО

Бойовики знов гатять із забороненої зброї, поранили двох бійців АТО

Укрінформ
Впродовж доби бойовики порушували режим тиші на обох напрямках, вели вогонь із забороненого озброєння. Загиблих серед українських військових немає, поранення отримали двоє бійців в районі Троїцького.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Протягом минулої доби, попри традиційне порушення тиші з боку бойовиків російсько-окупаційних військ із забороненого Мінськими угодами озброєння, серед наших захисників загиблих немає. Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців отримали поранення. Це сталося біля Троїцького, поблизу Катеринівки", - сказав речник.

Він наголосив, що поранених евакуювали до військових та мобільних госпіталів, стан їх здоров'я середньої тяжкості.

Читайте також: "Тиша" в АТО: бойовики дві години гатили з мінометів та БМП під Троїцьким

За словами речника, на Луганському напрямку було здійснено сім прицільних обстрілів у бік позицій ЗСУ. Тривалий обстріл вівся по захисниках Троїцького, а також Луганського, Катеринівки, Станиці Луганської.

На Донецькому напрямку за добу зафіксовано три прицільних мінометних обстріли по захисниках Широкиного, в районі Водяного та біля Авдіївки.

Загалом в районі АТО зафіксовано 10 прицільних ворожих обстрілів, було випущено близько 40 мін різного калібру. Українські військові відкривали 5 разів вогонь у відповідь із не забороненого домовленостями озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-