Ніч в АТО пройшла без жодного пострілу

Ніч в АТО пройшла без жодного пострілу

Укрінформ
У районі проведення АТО починаючи з 19.00 не зафіксовано жодного обстрілу — ніч пройшла без порушень режиму припинення вогню вздовж усієї лінії розмежування сторін.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Натомість, до того, російсько-окупаційні угруповання 6 разів порушували перемир’я.

На Луганському напрямку понад чотири години ворог обстрілював позиції української армії у районі Світлодарської дуги. Спочатку бойовики з великокаліберних кулеметів, за підтримки 120-мм мінометів провокували оборонців Луганського та випустили неподалік цього населеного пункту близько півсотні боєприпасів, а згодом, з кулеметів та гранатометів, вели вогонь на підступах до Світлодарська.

Читайте також: Бойовики зірвали святкове перемир'я обстрілом Верхньоторецького - штаб

На Донецькому напрямку окупанти стріляли з важких мінометів калібру 120-мм по захисниках Павлополя, а з озброєння БМП, гранатометів і кулеметів – поблизу Талаківки. Довкола Новотроїцького противник також активізувався в обідній час. Здебільшого загарбники застосовували тут стрілецьку зброю, включно зі снайперською, а пізніше посилили тиск – додали гранатомети. У цьому районі наші захисники були вимушені дати ворогу адекватну відповідь зі стрілецької зброї та гранатометів.

У наслідок ворожих обстрілів троє військовослужбовців Збройних Сил України зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-