Бойовик, який катував українських заручників, вдавав переселенця

Бойовик, який катував українських заручників, вдавав переселенця

Фото
Укрінформ
Бойовика, який катував українських заручників, затримали на території України під час зняття ним з банкомата грошей, нарахованих йому як переселенцю.

Про це повідомляє прес-служба СБУ у Facebook

 "Співробітники Служби безпеки України спільно з Головною військовою прокуратурою затримали у Міловому на Луганщині бойовика терористичної організації «ЛНР». Оперативники спецслужби з'ясували, що бойовик вирішив залишити незаконне угруповання та виїхати на територію, підконтрольну українській владі. Він навіть зареєструвався як вимушений переселенець для отримання соціальних виплат від України. Правоохоронці затримали зловмисника під час зняття з банкомата нарахованої суми", - йдеться у повідомленні.

Фото: СБУ
Фото: СБУ

У СБУ нагадали, що  уродженець Луганської області тривалий час входив до незаконних збройних формувань терористів «Рим» та «1-а козача сотня ім. Синельникова», де був особистим помічником ватажків угруповання. 

Читайте також: Викриття агента РФ: Грицак розповів про найбільшу впійману "рибу"

Під час досудового слідства співробітники СБ України задокументували, що бойовик брав участь у катуванні українських військових, взятих терористами у заручники. Він також за вказівкою російських кураторів конвоював бранців на територію РФ.

Триває досудове слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-