АТО: біля шахти

АТО: біля шахти "Бутівка" загинув український військовий

Укрінформ
Минулої доби в районі проведення антитерористичної операції один боєць загинув, п'ятеро військовослужбовців ЗС було поранено, також зазнав бойових травм один боєць Нацгвардії.

Про це на брифінгу розповів речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Під час ворожого обстрілу в районі Шахти "Бутівка" від смертельного поранення загинув один військовослужбовець ЗС, ще двоє були поранені ворожими снайперами у районі селищ Золоте і Новолуганське. Стан одного з них характеризується як важкий. Поблизу Луганська двоє бійців ЗС зазнали бойових травм внаслідок ворожого обстрілу. Крім того, зазнав поранення один військовослужбовець Національної гвардії, який підірвався на вибуховому пристрої біля селища Водяне", - сказав Мотузяник.

Читайте також: За добу бойовики шість разів порушили тишу, один боєць загинув - штаб АТО

За його словами, за минулу добу російсько-терористичні війська, не дотримуючись новорічно-різдвяного перемир'я, 6 разів обстріляли позиції ЗСУ. Українська сторона вогонь у відповідь не відкривала.

Як повідомлялося, 20 грудня Тристороння контактна група під час засідання в Мінську домовилася про новорічно-різдвяне перемир'я. Про припинення вогню на Донбасі було домовлено з опівночі 23 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-