АТО: бойовики за день 9 разів порушили

АТО: бойовики за день 9 разів порушили "тишу", стріляють по приватних будівлях

Укрінформ
Ситуація у районі проведення АТО тривожна, з опівночі бойовики вже 9 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Ситуація у районі проведення АТО залишається тривожною. Російсько-окупаційні війська продовжують вести вогонь по позиціях Збройних сил України, зокрема й з озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-центру, на Луганському напрямку знову найгарячіше на Світлодарській дузі, де бойовики не припиняють вести посилену розвідку із залученням диверсійно-розвідувальних груп. Незаконні збройні формування неодноразово з мінометів та гранатометів вели вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО біля Луганського, а з озброєння БМП і спареної зенітної установки - неподалік Новолуганського. Крім того, під вогонь з гранатометів потрапили захисники Жовтого і Зайцевого, а з великокаліберних кулеметів - оборонці Троїцького.

Читайте також: Сили АТО відбили напад диверсантів на Світлодарській дузі

На Донецькому напрямку бойовики інтенсивно обстрілювали з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів та озброєння БМП українських бійців поблизу Пісків.

Як повідомили у прес-центрі штабу АТО, НЗФ продовжують залякувати цивільне населення. Зокрема, у нічний час із мінометів вони обстріляли дві приватні будівлі у селі Травневе. Пошкоджено дахи у будинках, проте люди не постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-