АТО: бойовики накрили мінометним вогнем сили АТО під Луганським і Троїцьким

АТО: бойовики накрили мінометним вогнем сили АТО під Луганським і Троїцьким

Карта
Укрінформ
Упродовж минулої доби російсько-терористичні війська здійснили 25 обстрілів позицій ЗСУ, з яких 16 відбулося на Луганському напрямку.

Про це на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Луганському напрямку бойовики порушили режим тиші 16 разів. З 1 до 3 години ночі незаконні збройні формування обстрілювали українські опорні пункти біля Луганського та Троїцького з мінометів різних калібрів. Вдень мінометним обстрілам також піддавалися наші позиції неподалік Кримського і Новолуганського, а після 21 години – поблизу Новоолександрівки. Загалом на Луганському напрямку поблизу наших опорних пунктів зафіксовано 16 розривів мін 120 калібру і 4 – 82 (калібру – ред.)", – повідомив Мотузяник.

Крім цього, поблизу Лозового та Луганського бойовики тричі відкривали вогонь з БМП. Обстрілам із гранатометів і стрілецької зброї піддалися позиції ЗСУ біля Троїцького, Станиці Луганської, Жовтого, Зайцевого, Луганського, Лозового, Кримського, Новолуганського, Сизого та Новоолександрівки.

Читайте також: АТО: поранений один військовий поблизу Пісків

На Донецькому напрямку бойовики відкривали вогонь 9 разів. "У районі Павлополя з настанням темної пори доби бойовики вели вогонь по наших опорних пунктах із великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, а згодом випустили 10 снарядів із заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів", – зазначив речник Міноборони з питань АТО.

Окрім цього, незаконні збройні формування відкривали вогонь із гранатометів та стрілецької зброї поблизу Красногорівки, Богданівки, Авдіївки, Павлополя, Кам’янки, Мар’їнки та Пісків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-