Бойовики збільшили кількість обстрілів. Штаб АТО назвав втрати

Бойовики збільшили кількість обстрілів. Штаб АТО назвав втрати

Карта
Укрінформ
За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції один український військовослужбовець загинув, двоє отримали бойові травми.

Про це на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На жаль, внаслідок ворожого обстрілу поблизу Авдіївки один військовослужбовець зазнав поранень несумісних з життям. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким воїна, який віддав своє життя за Україну. Ще двоє військових отримали бойові травмування внаслідок пострілу з протитанково-ракетного комплексу в районі Оріхового. Постраждалих доставлено до лікувальних закладів, стан їх здоров'я задовільний", - сказав Лисенко.

За його словами, за минулу добу кількість обстрілів збільшилась. Найгарячіше було на Луганському напрямку - російські найманці відкривали вогонь 18 разів, у тому числі із забороненої Мінськими домовленостями зброї. На Донецькому - 9 разів.

Читайте також: Українська сторона СЦКК закликає росіян припинити снайперські обстріли в зоні АТО

Загалом упродовж минулої доби бойовики 27 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. У відповідь українські військовослужбовці 11 разів відповідали із незабороненого Мінськими угодами озброєння.

Фото: http://www.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-