АТО: за тиждень знешкодили 34 бойовиків - розвідка

АТО: за тиждень знешкодили 34 бойовиків - розвідка

Укрінформ
Протягом минулого тижня втрати бойовиків у зоні проведення антитерористичної операції, за даними української розвідки, становили 34 особи.

Про це заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко на брифінгу у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, за минулий тиждень втрати противника склали 34 особи. Із них 10 вбито, 24 поранено», - зазначив Лисенко.

За його словами, найбільших втрат незаконні збройні формування зазнали на Сєверодонецькому напрямку, де так звана 4 окрема стрілецька бригада втратила 11 гібридних вояків.

«Водночас, незважаючи на людські втрати, Кремль не збирається покласти край збройній агресії. Протягом тільки минулого тижня з території Російської Федерації до тимчасово окупованих територій України завезено 4 залізничні ешелони, у складі яких було 69 цистерн паливних матеріалів загальною вагою 4140 тонн, також 15 вагонів боєприпасів загальною вагою близько 450 тонн», - наголосив речник Міноборони з питань АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-