У зону АТО приїхав головний військовий Швеції

У зону АТО приїхав головний військовий Швеції

Фото
Укрінформ
Начальник Генштабу, головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко разом з головнокомандувачем Збройних Сил Королівства Швеції генералом Мікаелем Бюденом відвідали один з районів проведення АТО.

Про це повідомляється у Facebook Генштабу ЗСУ.

"Під час офіційного візиту в Україну військової делегації Королівства Швеція та поїздки до району АТО були обговорені питання активізації військово-політичного діалогу та уточнено перспективні напрямки і ефективні форми військового співробітництва між збройними силами України та Швеції", - йдеться у повідомленні.

Під час ознайомлення шведської делегації із безпековою ситуацією у зоні бойових дій Муженко звернув увагу шведського колеги на критичний стан об’єктів цивільної інфраструктури, які постраждали від обстрілів російсько-терористичних військ.

Начальник Генштабу поінформував генерала Бюдена про те, що піки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО з боку російсько-терористичних військ співпадають із черговими раундами мирних переговорів у Мінську, що засвідчує тиск Російської Федерації на переговорний процес.

"Сторони також обмінялися досвідом із питань реформування та розвитку збройних сил обох держав та зміцнення дружніх партнерських відносин між Україною та Швецією", - йдеться у повідомленні.

Фото: Генштаб ЗСУ, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-