АТО: бойовики гатили на Маріупольському напрямку з гранатометів і БМП

АТО: бойовики гатили на Маріупольському напрямку з гранатометів і БМП

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська вели активний вогонь з гранатометів та озброєння БМП на Маріупольському напрямку.

Про це заявив на брифінгу в середу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Маріупольському напрямку найбільш напружена ситуація вчора спостерігалась у Водяному, де бойовики зранку вели активний вогонь з гранатометів та озброєння БМП. Вдень на всій лінії розмежування напрямку було тихо. Між 18 та 19 годинами бойовики провели по одній збройній провокації в Мар’їнці, Широкиному та Гнутовому, причому в останньому окупанти вели вогонь з БМП", - повідомив він.

На Донецькому напрямку вчора вогнева активність бойовиків була зафіксована виключно на ділянці фронту Кам’янка – Авдіївка – позиція "Шахта Бутовка".

"Тут російсько-окупаційні війська здійснили 7 збройних провокацій, під час яких вели вогонь з гранатометів різних систем та кулеметів. Українські війська відкривали вогонь у відповідь майже на всі збройні провокації противника", - зазначив речник МОУ.

Читайте також: Доба в АТО: один боєць поранений під Авдіївкою

На Луганському напрямку минулої доби бойові дії розпочалися близько 17 години. Бойовики здійснили по одній збройній провокації з стрілецької зброї в Лопаскіному та Новозванівці. Після цього ворог здійснив ще два обстріли по Кримському, під час одного з них окупанти застосовували гранатомети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-