"Тиша" на Донбасі: шахта "Бутівка" потрапила під тривалий обстріл окупантів

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби обстріли та збройні провокації з боку терористів відбувалися на Донецькому та Маріупольському напрямку, на Луганському - бойових дій не було.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Луганському напрямку вчора бойові дії не велися", - сказав він.

На Донецькому напрямку традиційно неспокійно було біля Авдіївки: окупанти порушували режим тиші вдень та ввечері. Також тривалий обстріл стався на сусідній позиції Шахта "Бутівка". Окрім цього, під Горлівкою терористи обстріляли три опорні пункти ЗСУ.

Всього на Донецькому напрямку НЗФ відкривали вогонь 8 разів, в більшості випадків українські війська відкривали вогонь у відповідь, зазначив речник МОУ.

Читайте також: Доба в АТО минула без втрат

За його словами, на Маріупольському напрямку обстановка залишилася незмінною: бойовики здійснили низку провокацій у Новотроїцькому та на ділянці фронту Павлопіль – Широкине.

"У Лебединському відбувся короткотривалий мінометний обстріл. Традиційно основна активність противника припала на вечірні години. Українські війська активно вели вогонь у відповідь", - заявив Мотузяник.

Він додав, що у понеділок близько 16:30 російсько-терористичні угруповання відкрили вогонь по житлових кварталах Мар’їнки з 82-мм мінометів, внаслідок чого було пошкоджено сім приватних будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-