Окупанти порушують

Окупанти порушують "тишу" вдень і вночі, сили АТО відкривають вогонь у відповідь

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби бойовики здійснили 25 обстрілів на Маріупольському напрямку, зокрема тричі використали міномети і випустили в українських військовослужбовців 15 боєприпасів.

Про це заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Загалом статистика свідчить, що противник дотримується тактики одночасного обстрілу одразу кількох українських опорних пунктів.  Усього 25 ворожих збройних провокацій зафіксовано минулої доби на Маріупольському напрямку", - сказав Мотузяник.

За його словами, бойові дії велися в районі Богданівки і Старогнатівки, а також на ділянці фронту Чермалик-Широкине.

Мотузяник зазначив, що тричі бойовики застосовували міномети і при цьому випустили 15 боєприпасів у бік позиції українських бійців.

Читайте також: Доба в АТО минула без втрат і поранених

"Противник активно порушував режим "тиші" як вдень, так і вночі, і також українські війська були змушені кілька разів відкривати вогонь у відповідь", - додав речник Міноборони.

Крім того, він розповів, що на Донецькому напрямку неспокійно у понеділок було на Горлівському периметрі, а також на ділянці фронту Кам’янка-Піски, де, за його даними, бойовики двічі застосовували бронетехніку, в інших випадках легке озброєння, й здебільшого порушували режим "тиші" в темну пору доби.

"Усього минулої доби на Донецькому напрямку сталося 10 ворожих обстрілів і українські війська двічі відкривали вогонь у відповідь, зокрема, поблизу населеного пункту в Зайцевому", - підкреслив Мотузяник.

Він також зауважив, що на Луганському напрямку бойовики здійснили один короткотривалий обстріл у  Кримському.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-