АТО: бойовики 13 разів порушили

АТО: бойовики 13 разів порушили "тишу", під Авдіївкою загинув військовий

Укрінформ
У четвер, 7 вересня, бойовики 13 разів обстрілювали позиції сил АТО, в тому числі з великокаліберних мінометів. В Авдіївській промзоні під час обстрілу загинув український військовий.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Від початку доби обстановка у районі проведення АТО дещо загострилась. Як і у попередні дні, російсько-окупаційні угруповання основну активність зосередили на Приморському та Донецькому напрямках. Водночас сьогодні бойовики вже двічі застосовували міномети", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, близько 12 години російські найманці випустили 4 міни калібру 82 міліметри та били з гранатометів по наших позиціях біля Мар’їнки. Крім того, гранатомети та великокаліберні кулемети ворог двічі застосовував у районі Водяного. А поблизу Широкиного бандити обстріляли наші укріплення зі стрілецької зброї.

Читайте також: Штаб: окупанти тримають під прицілом майже кожен пункт сил АТО у секторі "М"

На Донецькому напрямку, на околицях Зайцевого, противник тричі відкривав вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів. "З цієї ж зброї бойовики двічі били по українських опорних пунктах в Авдіївській промзоні. Внаслідок одного з цих обстрілів загинув український військовий", - зазначається у зведенні.

На Луганському напрямку факт застосування ворогом міномета калібру 120 міліметрів зафіксований неподалік Лобачевого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-