АТО: за день 17 обстрілів, у тому числі з важкого озброєння

АТО: за день 17 обстрілів, у тому числі з важкого озброєння

Укрінформ
Впродовж дня бойовики 17 разів обстріляли позиції сил АТО, тричі застосовували міномети калібру 120 міліметрів.

Про це повідомляється у вечірньому зведенні прес-центру штабу АТО. 

"Упродовж сьогоднішнього дня обстановка у районі проведення АТО дещо загострилась, проте залишалась контрольованою українською армією. Російсько-окупаційні угруповання продовжили обстріли наших позицій зі стрілецької збої. Також з опівночі ворог тричі застосовував міномети калібру 120 міліметрів", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначається, близько 6 ранку бойовики випустили майже 20 мін калібру 120 міліметрів по опорних пунктах сил АТО біля Гнутового та Талаківки. Крім того, на Приморському напрямку російсько-окупаційні війська били з великокаліберних кулеметів неподалік Водяного та Павлополя. 

Читайте також: АТО: бойовики утримуються від застосування важкого озброєння

На Донецькому напрямку неспокійно було у районі Зайцевого. Тут з 6 ранку бандити 7 разів обстрілювали наші укріплення зі 120-міліметрового міномету, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також під ворожим вогнем сьогодні опинились захисники Авдіївської промзони та шахти Бутівка. 

Враховуючи, що всі обстріли були хаотичними і не становили загрози життю українських військових, а також суворо дотримуючись мирних домовленостей, сили АТО вогонь у відповідь не відкривали.

"Загалом з опівночі бойовики 17 разів обстріляли наші укріплення. Втрат серед українських військових немає", - підсумовує прес-центр штабу АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-