Перша доба «шкільного перемир'я» в АТО: бойовики 18 разів відкривали вогонь

Перша доба «шкільного перемир'я» в АТО: бойовики 18 разів відкривали вогонь

Укрінформ
За минулу добу бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 18 разів відкривали вогонь", - йдеться у повідомленні

Як зазначається, якщо вдень кількість збройних провокацій з боку противника була мінімальною, то ближче до вечора бойовики дещо активізували обстріли позицій ЗСУ. 

Зокрема напружена ситуація й надалі зберігається у районі Авдіївської промзони. Тут майже з 17 і упродовж декількох годин бандити вели вогонь по опорних пунктах сил АТО з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї. Крім того бандити випустили по наших позиціях 10 мін калібру 120 міліметрів. Враховуючи, що обстріл ворога був досить агресивний, цілеспрямований і напряму загрожував нашим військовим, сили АТО відкрили вогонь у відповідь. У результаті цього протистояння двоє українських бійців отримали поранення. Також випадки застосування ворогом зброї зафіксовані у районі шахти Бутівка. 

Читайте також: АТО: під час обстрілу бойовиками шахти Бутівка поранені троє бійців

На Маріупольському напрямку бойовики стрілецькою зброєю намагались спровокували наших військових на підступах до Талаківки, Гнутового, Павлополя, Лебединського, Широкиного та Чермалика.

Майже повністю дотримувались режиму припинення вогню бойовики лише на Луганському напрямку. Тут за добу ворог лише один раз не прицільно використав зброю неподалік Малинового. 

У штабы повыдомили, що двоє українських військових отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-