АТО: найгарячіше — під Авдіївкою, у Мар’їнці ворожий обстріл зруйнував будинки

АТО: найгарячіше — під Авдіївкою, у Мар’їнці ворожий обстріл зруйнував будинки

Укрінформ
Сьогодні бойовики збільшили кількість обстрілів позицій ЗСУ, двоє наших військових поранені. А близько 16 години ворог бив з великокаліберних кулеметів по житлових будинках Мар'їнки.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"У порівнянні з вчорашнім днем кількість обстрілів наших позицій збільшилась майже удвічі. Як і декілька днів поспіль, сьогодні найбільш гаряче було на околицях Авдіївки. Майже з 7 ранку російсько-окупаційні угруповання 4 рази били по наших опорних пунктах з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. У відповідь українські військові активно застосовували зброю на ураження противника", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку, під ворожим вогнем опинились позиції сил АТО також у районі Луганського та Верхньоторецького.

На Маріупольському напрямку бандформування випустили щонайменше 10 мін калібру 120 міліметрів по наших захисниках на підступах до Мар’їнки та Красногорівки. А близько 7 ранку, внаслідок гранатометного обстрілу українських укріплень поблизу Гнутового, двоє наших захисників отримали поранення, інформує прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Бойовики обстріляли Мар'їнку із заборонених мінометів

"Також сьогодні, близько 16 години, в ході вогневого протистояння із силами АТО, бойовики вдарили з великокаліберних кулеметів по будинках мирних мешканців Мар’їнки. Руйнування будівель зараз оцінюються. На щастя з місцевих ніхто не постраждав", - йдеться у зведенні.

У прес-центрі штабу АТО додали, що незважаючи на перманентні бойові дії, у районах проведення АТО продовжують працювати українські сапери. Лише за минулий тиждень групи розмінування перевірили понад 60 гектарів земель, з яких вилучено та знешкоджено близько 1000 вибухонебезпечних предметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-