Бойовики за день двічі обстріляли Красногорівку із забороненої зброї - СЦКК

Бойовики за день двічі обстріляли Красногорівку із забороненої зброї - СЦКК

Укрінформ
Проросійські бойовики у суботу двічі обстріляли з заборонених Мінськими домовленостями 82 мм мінометів школу та житлові будинки в Красногорівці.

Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

"3-го червня бойовики впродовж дня двічі обстріляли житловий сектор населеного пункту Красногорівка, застосувавши заборонену Мінськими домовленостями зброю. Одна з мін калібру 82 мм влучила у двір Красногорівської загальноосвітньої школи №1 в мікрорайоні Сонячний", - наголосили в СЦКК.

Як зазначається, дітей і викладачів у школі в цей час не було, тому постраждалих там немає. Проте у тому самому мікрорайоні дві міни розірвалися біля житлового будинку, і була поранена місцева мешканка.

На місці обстрілу працює спостережна група української сторони СЦКК. Інформація про руйнування та інші наслідки цього теракту проти мирних жителів Красногорівки уточнюється.

"Таким чином, НЗФ ОРДО в черговий раз підтверджують своє ігнорування Мінських домовленостей, та прагнення подальшого загострення збройного конфлікту на Донбасі", - наголосила українська сторона СЦКК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-