Бійці АТО в Авдіївці заявляють, що стрілятимуть у відповідь на ворожі провокації

Бійці АТО в Авдіївці заявляють, що стрілятимуть у відповідь на ворожі провокації

Укрінформ
Особовий склад 72-ї механізованої бригади,  яка тримає оборону в районі  авдіївської промзони, має право відкривати "адекватний вогонь у відповідь".

Про це повідомляється на сторінці бригади у Facebook.

“Особовий склад нашої 72-ї продовжує надійно утримувати займані позиції в районі авдіївської промзони та впевнено контролює ситуацію. У разі здійснення обстрілів наших позицій, командирам підрозділів надано право відкривати адекватний вогонь у відповідь”, - йдеться у повідомленні. 

При цьому зазначається, що позиції, які утримуються бригадою, дійсно піддаються інтенсивному обстрілу з боку противника: “Під Авдіївкою він застосовує практично увесь наявний арсенал важкого озброєння, заборонений Мінськими домовленостями, включаючи танки та артилерію”. 

Заява 72-ї бригади була зроблена у зв’язку із поширенням окремими інтернет-ресурсами провокаційної інформації про нібито заборону військовослужбовцям Збройних сил України відкривати вогонь у відповідь на обстріли бойовиками позицій сил АТО.

“Зважаючи на зазначене, просимо представників ЗМІ обережно ставитися до сумнівних повідомлень, що носять явно провокаційний характер”, - зазначається у заяві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-