В ОБСЄ розповіли, як люди в спеку перетинають лінію розмежування

В ОБСЄ розповіли, як люди в спеку перетинають лінію розмежування

Укрінформ
Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ в Україні повідомила про факти надання невідкладної медичної допомоги пішоходам, які перетинають в спеку лінію розмежування і блокпости.

Про це повідомила 13 липня асистент відділу по роботі з пресою та публічною інформацією СММ Марія Алексевич, надавши звіт про діяльність місії.

«На нульовому південному блок-пості, підконтрольному уряду, розташованому на північ від мосту в Станиці Луганській спостерігачі зафіксували чергу 300-400 пішоходів по напряму в підконтрольні уряду райони... Спостерігачі бачили, як співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій переносили на ношах двох жінок (у віці від 50 до 60 років) на підконтрольну уряду територію розташованого на блокпості тенту для надання їм медичної допомоги», - повідомили спостерігачі в звіті.

Також вони констатували, що «під тентом для надання першої медичної допомоги, нещодавно встановленому поблизу блокпосту «ЛНР», спостерігачі помітили трьох літніх людей, які були змушені стояти через відсутність лавочок; СММ також відзначила відсутність там питної води».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-