Бойовики готуються до активних бойових дій на Слов'янському напрямку - ГУР

Бойовики готуються до активних бойових дій на Слов'янському напрямку - ГУР

Укрінформ
Серед бойовиків поширюється інформація про активізацію з 14 липня ц.р. бойових дій на Слов'янському напрямку.

Про це повідомляє Головне управління розвідки на своїй сторінці у Facebook

"Серед особового складу бригади поширюється інформація про активізацію з 14 липня ц.р. бойових дій на Слов'янському напрямку", - йдеться у зведенні ГУР. 

Зокрема, у районі н.п. Горлівка проведено ротацію підрозділів 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ та заходи з інженерного обладнання переднього краю. Триває поповнення боєприпасами передових підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК, а також мотострілецького батальйону, гаубичного артилерійського та гаубичного самохідного артилерійського дивізіонів 3 окремої мотострілецької бригади. 

Дані розвідки щодо інших напрямків підтверджують, що противник підтримує боєготовність військ, проводить посилення та заміну передових підрозділів, поповнення боєкомплекту та пального, вдосконалює фортифікаційне обладнання позицій. 

Так, на напрямку н.п. Попасна передові підрозділи 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ у районі н.п. Калинове посилені двома мотострілецькими ротами та вогневим взводом зі складу гаубичного артилерійського дивізіону полку. Проведено ротацію передових підрозділів 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК.

У Волноваському районі переміщено: з н.п. Оленівка до Докучаєвська мотострілецький взвод та вогневий взвод гаубичної артилерійської батареї зі складу 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК та три паливозаправники.

На Маріупольському напрямку: до н.п. Красноармійське переміщено вогневий взвод гаубичної артилерійської батареї зі складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК та три паливозаправники.

Продовжується ведення розвідки з метою уточнення змін у бойових порядках на передньому краї і в тактичній глибині оборони сил АТО. Зафіксовано задіяння семи безпілотних літальних апаратів на Слов’янському, Донецькому та Маріупольському напрямках.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-