Скрипка з ВВ відіграли перший концерт для українських бійців

Скрипка з ВВ відіграли перший концерт для українських бійців

Фото
Укрінформ
Відома українська рок-група "Воплі Відоплясова" на чолі з Олегом Скрипкою відіграли перший фронтовий концерт у рамках свого туру "ВВ-ХХХ" для українських воїнів на передовій у зоні проведення АТО.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці сам Олег Скрипка.

"Відчуття неймовірні. Ці люди – найцінніший скарб, який має Україна. Очі бійців на світлинах передають лише частину емоцій від нашого спілкування", - поділився рок-музикант та співак враженнями від виступу.

За його словами, місця концертів обиралися свідомо безпосередньо біля лінії зіткнення: "Наші бійці, які захищають там мир і спокій України й усієї Європи, хоча би кілька годин відпочинуть, аби зарядитися добрим настроєм під ВВ".

Виступам у зоні АТО передувала ретельна підготовка. "Із відповідними підрозділами щогодини координуємо питання безпеки. Забезпечено якісну мобільну сцену та професійний звук. Це гарантує найвищу якість звучання для українських героїв", - написав Скрипка.

Він зазначив, що у проведенні концерту на високому професійному рівні "велика заслуга є нашого друга Андрія Мацоли", за чиєї підтримки і став можливий тур на передовій.

Загалом на 23-25 червня заплановано дати 3 концерти для українських бійців – поблизу Мар'їнки, Селідового та Костянтинівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-