Штаб: Бойовики стягують техніку під Авдіївку

Штаб: Бойовики стягують техніку під Авдіївку

Укрінформ
Російські окупаційні сили, напередодні чергового раунду переговорів у Мінську, стягують бронетехніку в район Авдіївки, намагаючись спровокувати підрозділи ЗСУ. Наразі в цьому районі у сил АТО досить сил і засобів, щоб відреагувати на будь-які дії противника.

Про це заявив в середу на прес-конференції в Краматорську речник прес-центру штабу АТО Сергій Жмурко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми знаємо, що там накопичується бронетехніка, яка призначена для проведення наступальних операцій. Все це робиться з метою спровокувати українські підрозділи", - сказав Жмурко, коментуючи повідомлення у соцмережах про стягнення противником танків в район Авдіївки та можливого штурму міста.

Речник зазначив, що російські окупаційні війська завжди активізуються перед політичними переговорами, у т.ч. в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську.

"Зараз очікується зустріч цієї групи. І постійно перед переговорами, у різному форматі, спостерігається напруження ситуації, збільшення кількості та прицільності обстрілів, з використанням важкого озброєння", - додав він.

Жмурко також наголосив, що сили АТО готові до будь-якого розвитку ситуації. "Ми знаємо, що стягується, техніка, інші види озброєння. І ми готові до будь-яких дій російських окупаційних військ. Авдіївка була і буде українським містом. У нас достатньо сил і засобів, щоб захисти Авдіївку", - підкреслив він.

Фото: mill.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-