В Донецьку зганяють мітинг проти місії ОБСЄ на Донбасі - Мотузяник

В Донецьку зганяють мітинг проти місії ОБСЄ на Донбасі - Мотузяник

Укрінформ
 В Донецьку у п'ятницю планується проведення "примусового мітингу" проти присутності Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на окупованих територіях України.

Про це заявив на брифінгу в четвер речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За нашою інформацією, керівники установ і підприємств Донецька отримали наказ забезпечити присутність на цьому мітингу своїх працівників і співробітників", - сказав Мотузяник.

Він підкреслив, що командування російських терористичних військ продовжує таким чином "системні заході щодо дискредитації та перешкоджання роботі місії ОБСЄ".

Мотузяник також зазначив, що, за інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, Збройні Сили РФ здійснюють зараз перевірку боєготовності частин і з'єднань незаконних збройних формувань на окупованих територіях України.

"Перевіряється укомплектованість особовим складом, озброєнням і військовою технікою, забезпеченість бойовиків боєприпасами і паливно-мастильними матеріалами", - поінформував речник.

За його словами, все це робиться напередодні прибуття спеціальної комісії Генерального штабу Збройних Сил РФ, яке заплановане на 17 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-