ОБСЄ вимагає негайного повернення свого співробітника з полону «ДНР»

ОБСЄ вимагає негайного повернення свого співробітника з полону «ДНР»

Укрінформ
У Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ в Україні припускають, що їх співробітник, який не повернувся 7 червня з відпустки з Луганської області, може перебувати у полоні в Донецьку, і вимагають його звільнення.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби СММ ОБСЄ, розміщеному у Facebook.

"СММ ОБСЄ може підтвердити, що один із місцевих співробітників місії в Луганській області не повернувся з відпустки 7 червня, як було заплановано. Поліція була поінформована. За наявною інформацією, він начебто знаходиться в Донецьку. Ми контактуємо з відповідними особами, щоб вирішити це питання. Ми вимагаємо його негайного і безумовного звільнення", - йдеться у повідомленні.

Раніше в ГУНП в Луганській області повідомили, що поінформовані про зникнення водія СММ ОБСЄ. Так, 6 червня до Сєверодонецького відділу поліції надійшло повідомлення від громадянки 1984 р.н. про те, що приблизно о 9.00 4 червня вона втратила зв'язок зі своїм чоловіком 1979 р.н. (працює водієм в ОБСЄ), який виїхав з м. Стаханова (територія підконтрольна НЗФ "ЛНР") на автобусі до Донецької області з метою забрати належний йому автомобіль Suzuki, на якому планував повернутися додому.

Додому чоловік не повернувся, його мобільні телефони вимкнуті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-