АТО: у штабі заявляють про загострення у секторі

АТО: у штабі заявляють про загострення у секторі "Донецьк"

Укрінформ
Обстріли в районі Зайцевого не фіксуються, але часто трапляються перестрілки, адже позиції бойовиків і ЗСУ знаходяться поряд.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розказав прес-офіцер сектору "Донецьк" Владислав Волошин.

Він повідомив, що загалом ситуація в секторі "має чітку спрямованість до загострення". За вчорашню добу у секторі зафіксовано 14 обстрілів з боку бойовиків, а починаючи з опівночі НЗФ двічі обстрілювали позиції українських військових.

"Щодо вчорашнього дня. Починаючи з 15:00 і майже до 23:00 обстрілювали Авдіївську промзону зі 120-мм мінометів, 82-мм мінометів, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також працював снайпер", - розказав він.

Приблизно півтори години тривали обстріли позиції біля шахти Бутівки зі 120-мм та 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Бої були також біля населеного пункту Луганське.

"Біля Зайцевого обстріли не фіксуються, але позиції бойовиків і ЗСУ знаходяться поряд і тому часто трапляються стрілецькі контакти", - розказав він.

Нагадаємо, за повідомленням штабу АТО ситуація на лінії розподілення продовжує загострюватися: за минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів. Вночі бойовики обстріляли з мінометів калібром 120 мм Верхнєторецьке та Новобахмутівку.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-