На саміті у Варшаві Трампа “добре підготували” до зустрічі з Путіним — Ващиковський

На саміті у Варшаві Трампа “добре підготували” до зустрічі з Путіним — Ващиковський

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп отримав усю необхідну інформацію від лідерів країн ініціативи “Трьох морів” у Варшаві про дестабілізуючу роль дії Росії в регіоні і на що спроможний Кремль.

Про це в заявив глава МЗС Польщі Вітольд Ващиковський, інформує РАР.

Відтак, за його словами, глава Білого дому добре підготовлений до зустрічі віч-на-віч з президентом РФ Володимиром Путіним у п'ятницю в Гамбурзі.

“Він (Трамп) отримав від нас інформацію, ми представили свій погляд на російську політику. Під час ширшої зустрічі з лідерами 12-ти країн “Трьох морів” він отримав від представників як балтійських так й інших країн інформацію про те, на яку небезпеку можна очікувати з боку Росії”, - підкреслив Ващиковський.

Читайте також: На переговорах Трампа й Путіна в кімнаті буде шестеро людей - ЗМІ

За його словами, Трамп отримав велику порцію інформації і фактів на тему Росії, тому “добре підготовлений до розмови з Путіним”.

Як інформувало агентство, напередодні під час візиту до Варшави Трамп закликав Росію відмовитися від дестабілізації ситуації в Україні.

У п'ятницю під час саміту G20 у Гамбурзі має відбутися перша очна зустріч із Путіним після обрання Трампа президентом США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-