У мексиканській в'язниці сталася кривава бійка: 28 загиблих

У мексиканській в'язниці сталася кривава бійка: 28 загиблих

Фото
Укрінформ
Унаслідок жорстокої сутички між ув’язненими однієї з тюрем мексиканського тихоокеанського курорту Акапулько загинуло 28 осіб.

Про це повідомляє Reuters.

"Бійка виникла між членами ворогуючих банд у крилі в’язниці, що має максимальний рівень безпеки. Окрім 28 загиблих, ще три особи отримали поранення", - йдеться у матеріалі.

Джерела Reuters у правоохоронних органах Мексики розповіли, що четверо загиблих були обезголовлені. "Тіла лежали по всьому крилу, всередині та поруч із кухнею, та навіть у зоні для подружніх візитів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Терористи ІДІЛ стратили 200 туркменів в Іраку — за спробу втечі

Усупереч інформації про нібито постріли із вогнепальної зброї у тюрмі, всі загиблі були знайдені із колотими ранами від гострих предметів, таких як імпровізована зброя, яку виготовляють в'язні. "В’язниця була майже на 30% переповнена. Передбачена для утримання 1624 осіб, у ній відбувало покарання 1951 чоловіків та 110 жінок", - зазначає агентство.

Reuters нагадує, що ця сутичка стала найкривавішою для пенітенціарної системи Мексики із початку минулого року, коли у бійці в тюрмі міста Монтерей загинуло 49 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-