Трамп у свій день народження привітав військових з днем заснування армії США

Трамп у свій день народження привітав військових з днем заснування армії США

Укрінформ
Американський президент Дональд Трамп, який святкує в середу свій 71-й день народження, привітав також американських військовослужбовців із заснуванням Сухопутних військ США.

Свої привітання він розмістив на власній сторінці у Твітері, передає Укрінформ.

"З Днем народження Сухопутні війська США (U.S. ARMY) та наших військових! Дякую вам за вашу хоробрість, жертвування та відданість. Пишаюся бути вашим верховним головнокомандувачем!"- написав глава Білого дому.

У середу твітер Дональда Трампа переповнений позитивними постами і привітаннями не тільки членів його родини, але й колег та прихильників. 

Тим часом, речник Білого дому Шон Спайсер нагадав у своїх привітаннях, що в середу США відзначають також День прапора.

"Великий день сьогодні: день народження президента США Дональда Трампа, 242-а річниця заснування Сухопутних військ США та День Прапора", - написав офіційний представник адміністрації.

Тим не менше, чергову речницю Трампу зіпсував інцидент зі збройним нападом на групу конгресменів у середу вранці під Вашингтоном. Президент був змушений перервати всі свої справи зранку та виступити із заявою, у якій він засудив напад та висловив вдячність правоохоронцям, які попри власні поранення зберегли життя інших людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-