Американка, звинувачена у “зливі” ЗМІ розвідданих, називала Трампа “фашистом”

Американка, звинувачена у “зливі” ЗМІ розвідданих, називала Трампа “фашистом”

Укрінформ
Двадцятип’ятирічна Реаліті Віннер, якій висунули звинувачення у передачі цілком секретної доповіді для публікації в американських медіа, висловлювала відкриту позицію проти президентства Дональда Трампа.

На цьому наголосив у середу центральний американський телеканал CNN.

"Віннер не приховувала свою зневагу щодо Трампа", - йдеться в публікації.

У ніч після виборів, коли стало очевидно, що Трамп переможе, вона написала непристойні висловлювання.

11 лютого Віннер була особливо активною у Тwitter, відповівши на допис президента Трампа, який написав про зустріч з прем'єр-міністром Японії та його дружиною. Вона, зокрема, назвала Трампа "помаранчевим фашистом" та зазначила, що для країни було небезпечним, коли його "впустили в Білий дім".

Тим часом вказується, що Віннер раніше не писала в Тwitter про хакерські злами, однак поставила лайк під повідомленням хакерської групи Anonymous, яка в листопаді натякнула, що комп'ютер Дональда Трампа ще до виборів був "хакнутий".

Загалом, як виявилось, Віннер була підписана на 50 акаунтів у Тwitter, серед яких – Едвар Сноуден, WikiLeaks, деякі користувачі, пов'язані з групою Anonymous, а також на альтернативні урядовим акаунти, які стали популярними після інавгурації президента Дональда Трампа, в тому числі AltFDA.

Жінка особливо не приховувала своєї особистості в Тwitter. Щоправда, ім'я в акаунті було замінено на Сару Віннер, але до нього була додана її справжня селфі-фотографія. В історії її дописів міститься велика кількість коментарів на політичну тематику.

Американські правоохоронні органи затримали 25-річну Реаліті Віннер 3 червня за передачу секретної інформації у ЗМІ. Було встановлено, що вона відправила цілком таємну доповідь АНБ американському електронному виданню The Interceptor. У доповіді, зокрема, вказується, що російські хакери, очевидно, "проникли глибше в систему голосування США, ніж вважалося раніше". Документ неодноразово посилається на російську військову розвідку ГРУ, як основного організатора хакерських атак, не залишаючи жодних сумнівів, що до нападів причетна саме ця організація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-