Клінтон назвала винних у своїй поразці на президентських виборах

Клінтон назвала винних у своїй поразці на президентських виборах

Укрінформ
Колишній держсекретар і кандидат у президенти США Гілларі Клінтон заявила, що в її поразці на виборах винні втручання Москви, кібератаки, діяльність екс-директора ФБР Джеймса Комі та низки ЗМІ, а також сексизм.

Про це повідомляє The Hill

"Я стала жертвою поширеного припущення, що я виграю", - заявила Клінтон, додавши, що багато виборців вирішили не голосувати, оскільки були впевненими в її перемозі, і це стало великою помилкою.

За її словами, скандал навколо її листування під час перебування на посаді держсекретаря США був роздутий. Клінтон наголосила, що колишній директор ФБР Джеймс Комі зосередився на заявах щодо вкрадених листів, однак не став детально розслідувати зв'язки передвиборчого штабу Дональда Трампа з Росією.

Також Клінтон зазначила, що Національний комітет Демократичної партії перебував "на межі банкрутства", в той час як республіканці були набагато успішнішими в інвестуванні в різні політичні проекти, такі як політичні документальні фільми та ін.

Екс-кандидат у президенти розкритикувала ЗМІ через те, що вони фокусували увагу виборців на тому, що в історії США ще не було жінки-президента. 

Раніше повідомлялося, що колишній кандидат у президенти США Гіларі Клінтон оголосила про створення нового політичного руху "Разом вперед" (Onward Together), який підтримуватиме окремих людей та групи активістів, що виступають проти політики президента Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-