Макрон показав Путіну, що

Макрон показав Путіну, що "розкусив" кремлівських пропагандистів

Укрінформ
Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що російське державне телебачення RT та інформагентство Sputnik не діяли, як журналісти, а поширювали хибну інформацію.

Про це він сказав на спільній прес-конференції з президентом Росії Володимиром Путіним у понеділок у Версальському палаці, відповідаючи на запитання російського журналіста, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Я можу мати відносини з іноземними журналістами, якщо вони журналісти. Політичні діячі несуть відповідальність говорити правду. Якщо хтось поширює брехню, то це вже не журналісти. Russia Today і Sputnik поширювали хибну інформацію і брехню. Я вважаю, що їм не було місця у моєму передвиборчому штабі», - наголосив Макрон у присутності Путіна.

Президент Франції додав, що у рамках демократичної кампанії «деякі так звані ЗМІ втручалися під впливом політичних інтересів».

«RT і Sputnik не діяли, як журналісти. Вони поводилися, як органи впливу і брехливої пропаганди», - підкреслив Макрон.

Як повідомлялося, упродовж президентської виборчої кампанії у квітні штаб кандидата Макрона не допустив співробітників російських державних організацій телеканалу RT та інформагентства Sputnik на свої публічні заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-