Мей: Поліція встановила особу нападника в Манчестері

Мей: Поліція встановила особу нападника в Манчестері

Укрінформ
Британським спецслужбам відоме ім'я злочинця, який вчинив теракт напередодні на Манчестер-арені, але поки що рано його оголошувати.

Про це заявила прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей у вівторок після наради з представниками правоохоронних органів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Правоохоронці вважають, що знають ім'я злочинця, але на даній стадії розслідування поки що не можуть його назвати", - сказала Мей.

За її словами, поліція і спецслужби вважають, що терорист діяв самостійно, але тепер треба дізнатися, чи був він дійсно один, чи частиною групи. Для встановлення фактів потрібен час, а держава надасть поліції всі необхідні ресурси, щоб завершити розслідування, запевнила голова уряду.

Вона високо оцінила дії поліції, назвавши її роботу самовідданою та дії професійними і такими, що відповідають інструкціям. Вночі на місці, за її словами, працювали 400 поліцейських, велика кількість лікарів, психологів, помічників.

Поранених - 59 осіб - лікують у восьми лікарнях, за життя багатьох з них лікарям доводиться боротися. Загинуло 22 людей, підтвердила прем'єр.

Фото: Lindsey Parnaby/AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-