Трамп: Розслідування щодо втручання РФ у вибори шкодить США

Трамп: Розслідування щодо втручання РФ у вибори шкодить США

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вважає розвиток подій навколо розслідування щодо втручання Росії у внутрішні справи Америки таким, що "жахливо шкодить" Сполученим Штатам.

Про це він під час зустрічі з репортерами і ведучими телеканалів у четвер, передає CNBC.

"Я вважаю, що це жахливо шкодить нашій країні, бо показує, що ми розділена, заплутана, не єдина країна. У нас є дуже важливі речі, які потрібно робити прямо зараз, у тому числі, торговельні, військові угоди, або ж необхідність зупинити ядерну загрозу - всі ті речі, про які ми говорили сьогодні. І я думаю, що це показує дуже розділену країну", - зазначив з цього приводу нинішній господар Білого дому.

Він зауважив, що все це трапляється через намагання демократів виправдати свою поразку на виборах.

"Все через це. На мою думку, це показує розкол і свідчить, що ми не єдині як країна. І я думаю, що це дуже, дуже негативна річ", - підкреслив Трамп.

Водночас, він висловив сподівання, що "це може минути швидко, тому що ми повинні продемонструвати єдність".

Як повідомляв Укрінформ, після останнього оприлюднення ЗМІ скандальної інформації про те, що президент Трамп міг чинити вплив на слідство відносно його екс-радника Майкла Флінна, Міністерство юстиції призначило спеціального радника в рамках розслідування втручання з боку РФ. Ним став колишній глава ФБР Роберт Мюллер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-