Трамп у середу прийме Лаврова в Білому домі - ЗМІ

Трамп у середу прийме Лаврова в Білому домі - ЗМІ

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп вирішив прийняти міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова в середу у своїй робочій резиденції в Вашингтоні.

Про це повідомило в ніч на середу інформагентство Reuters із посиланням на високопоставленого чиновника адміністрації США.

"Президент США Дональд Трамп зустрінеться з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у Білому домі в середу, щоб обговорити ситуацію в Сирії та широке коло міжнародних питань", - стверджується в повідомленні. 

Ця зустріч стане контактом вищого рівня між президентом США і представником російського уряду з моменту, як Дональд Трамп набув офіційних повноважень глави держави 20 січня цього року. 

Джерело не уточнило перелік запланованих тем переговорів, зауваживши лише, що точно йтиметься про сирійське врегулювання, а також про інші актуальні питання, що стоять на порядку денному міжнародних відносин. 

Діалог між США і Росією з моменту обрання Дональда Трампа президентом різко загострився після авіаударів США по сирійському аеродрому у відповідь на застосування звідти забороненої хімічної зброї. Вашингтон звинуватив у цьому президента Сирії Башара аль-Асада, союзника Росії, та здійснив ракетний удар з двох есмінців США, розташованих у Середземному морі.

Як повідомляв Укрінформ, у середу запланована також зустріч у Вашингтоні Сергія Лаврова і державного секретаря США Рекса Тіллерсона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-