У Кишиневі назвали ім'я замовника замаху на лідера Демократичної партії

У Кишиневі назвали ім'я замовника замаху на лідера Демократичної партії

Укрінформ
Замовником замаху на лідера Демократичної партії Молдови, колишнього першого віце-спікера парламенту Влада Плахотнюка був злодій у законі Григорій Карамалак (прізвисько «Булгару»), який нині постійно проживає в Росії.

Інформацію про це підтвердив слідчий Прокуратури з особливо важливих справ та боротьби з організованою злочинністю Віталіє Бусуйок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Ми маємо в розпорядженні відповідні відео та аудіозаписи. Інформація була підтверджена також одним із затриманих раніше виконавців. Він стверджує, що після виконання замовлення Карамалак планував ліквідувати всіх виконавців планованого  замовного вбивства. Згідно з розробленим раніше планом, кілери повинні були гранатометами зруйнувати два поверхи бізнес-центру, який належить Владу Плахотнюку», - наголосив Бусуйок.

За його словами, за виконання замовлення Карамалак пообіцяв кілерам грошову винагороду у розмірі одного мільйона євро.

Як повідомлялося, раніше, завдяки спільним діям правоохоронних органів України та Молдови, вдалося запобігти спробі вбивства лідера Демократичної партії Молдови Влада Плахотнюка. На території двох країн були затримані 17 осіб, причетних до організації замаху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-