Теракт у Стокгольмі: другого підозрюваного відпустили

Теракт у Стокгольмі: другого підозрюваного відпустили

Укрінформ
Уряд Швеції повідомив, що відпустив другого підозрюваного у нападі з вантажівкою в Стокгольмі 7 квітня, в результаті якого загинуло чотири людини та ще 15 осіб було поранено.

Про це повідомляє АР.

"Прокуратура Швеції заявила у середу, що чоловік, затриманий 23 квітня, більше не вважається підозрюваним. Його випустили у вівторок увечері", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, поліція Швеції затримала другого підозрюваного в причетності до теракту в Стокгольмі. Зазначається, що другий арешт відбувся після дослідження матеріалів, зібраних після нападу.

Як повідомлялося, 7 квітня у центрі Стокгольма вантажівка в'їхала у натовп людей, після чого врізалася у вітрину магазину і зайнялася. Внаслідок інциденту було поранено 15 перехожих. Поліція підтвердила також загибель чотирьох осіб, з них троє померли на місці злочину і один - згодом у лікарні.

Водій вантажівки, затриманий за підозрою у скоєнні теракту у Стокгольмі, зізнався у нападі.

Нападником є 39-річний уродженець Узбекистану Рахмат Акілов, який зізнався у скоєному. Він був завербований бойовиками "Ісламської держави" після того, як покинув Узбекистан в 2014 році і переїхав до Швеції. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-