Темношкірий у Каліфорнії розстріляв трьох людей з вигуками

Темношкірий у Каліфорнії розстріляв трьох людей з вигуками "Аллах акбар"

Укрінформ
Темношкірий чоловік навмання розстріляв трьох білих людей та намагався поцілити ще в одного в містечку Френсо (штат Каліфорнія, США), за попередніми даними, на підгрунті расової нетерпимості.

Інцидент стався в вівторок, повідомило місцеве видання The Frenso Bee.

"Три людини отримали вогнепальні поранення й загинули після того, як чоловік відкрив стрілянину в вівторок у містечку Фресно", - йдеться в повідомленні.

Нападник стріляв навмання в чотирьох білошкірих та встиг убити трьох з них, перш ніж його пов'язала поліція. Злочинець був ідентифікований як 39-річний чорношкірий Карі Алі Мухаммад. Він також підозрюється у стрільбі зі смертельними наслідками в одному з мотелів міста Фресно у четвер.

За повідомленнями поліції, напередодні Мухаммад розмістив у Facebook допис, у якому висловив ненависть до білих.

Двоє з трьох жертв, розстріляних нападником у вівторок, могли бути клієнтами агентства соціального обслуговування. Третя жертва перебувала на пасажирському сидінні у вантажівці, що належить компанії з обслуговування газо- та електропостачання. Про четверту людину повідомляється, що вона була обстріляна, однак не постраждала.

За свідченнями очевидців, нападник під час стрілянини вигукував гасла "Аллах акбар" перед тим, як його взяли під варту. Злочинець очевидно, використовував 9,1 мм револьвер, кулі від якого були виявлені після стрілянини, однак позбувся його, оскільки поліція під час затримання не виявила зброї при ньому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-