Росія співпрацювала із Сирією в хіматаці проти мирного населення - Маккейн

Росія співпрацювала із Сирією в хіматаці проти мирного населення - Маккейн

Укрінформ
Сенатор-республіканець від штату Аризона Джон Маккейн звинуватив Росію у співпраці з сирійськими урядовими військами щодо застосування хімічної зброї проти мирного населення Сирії.

Маккейн наголосив на прес-конференції у Белграді, що він вважає, що "росіяни знали про хімічну зброю, тому що вони діють з тієї самої бази", повідомляє ABC News.

"Я сподіваюся, що ця поведінка з боку Сирії, в чому, безумовно, є співпраця Росії та Сирії разом, ніколи не повториться знову", - зазначив він.

Сенатор також додав, що запланований візит держсекретаря США Рекса Тіллерсона в Москву повинен "привести до угоди стосовно того, що росіяни не дозволять Сирії ніколи знову використовувати хімічну зброю".

"Пам'ятайте, що росіяни взяли на себе це зобов'язання після того, як вони (сирійські урядові сили) перетнули так звану червону лінію ще в 2014 році. Я сподіваюся, що це буде першим пунктом на порядку денному", - підкреслив Маккейн.

Як повідомлялося, раніше Сполучені Штати дійшли висновку, що Росія заздалегідь знала про напад з використанням хімічної зброї, який мав місце у Сирії минулого тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-