Трагедія у Стокгольмі: один затриманий, ЗМІ пишуть про п'ять жертв

Трагедія у Стокгольмі: один затриманий, ЗМІ пишуть про п'ять жертв

Фото
Укрінформ
Поліція Стокгольма затримала одну людину. Влада евакуювала центральний вокзал. Прем'єр-міністр Швеції Стефан Льовен повернувся в Стокгольм.

Як повідомляє Fox News, за даними поліції, затримана одна людина.

Шведське радіо передало, що загинули п'ятеро осіб.

Прем'єр-міністр Швеції Стефан Льовен був на шляху в Гетеборг, коли йому доповіли про атаку. Він терміново повернувся назад до Стокгольма. Також закрито будівлю парламенту.

Як пише "Медуза", Svenska Dagbladet передає, що на центральному вокзалі Стокгольма оголосили про евакуацію, так як не виключено, що злочинець перебуває там. В результаті почалася паніка. Водночас Svenska Dagbladet не отримала підтвердження від поліції, що злочинець на вокзалі.

Як повідомляє DN, над містом літає поліцейський вертоліт, нові поліцейські машини постійно прибувають на місце події, по всьому центру Стокгольма звучать сирени поліцейських машин.

Поліція підтвердила, що в результаті теракту загинули три людини, вісім отримали поранення.

Прем'єр-міністр Швеції Стефан Левен каже, що все вказує на терористичну атаку, пише АР.

Вантажівка, яка врізалася в перехожих, належить пивоварній компанії Spendrups. В ній вже заявили, що вантажівку було викрадено раніше вдень. Коли вантажівка зупинилася біля ресторану Caliente, щоб вивантажити пиво, хтось заскочив у кабіну водія і викрав машину.

Поліція Стокгольма просить всіх жителів міста не виходити з дому.

Нагадаємо, в центрі Стокгольма вантажівка в'їхала на тротуар на вулиці Drottninggatan і врізалася в універмаг Åhléns. У центрі Стокгольма почалася паніка, влада зупинила рух в метро і оголосила евакуацію Центрального вокзалу.

Фото: Aftonbladet

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-