Додон розповів, про що домовився з Тирасполем

Додон розповів, про що домовився з Тирасполем

Укрінформ
Президент Молдови Ігор Додон і лідер невизнаного Придністров'я Вадим Красносельський вийшли з ініціативою про початок роботи над реалізацією двох інфраструктурних проектів - реабілітації двох міжнародних автомобільних трас, що проходять по території Молдови і Придністровського регіону.

Про це на брифінгу в Кишиневі заявив президент Молдови Ігор Додон за підсумками своєї зустрічі з Вадимом Красносельським, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

"Ми домовилися звернутися до міжнародних партнерів і донорів з проханням надати фінансову підтримку в реабілітації двох автомобільних трас - М14 і М21. В інтересах громадян по обидва боки Дністра, ми спробуємо знайти відповідні фінансові ресурси для реалізації цих двох проектів", - заявив Додон.

Молдавський президент наголосив також, що через занепокоєння Придністровської сторони в його адміністрації уважно проаналізують і проект, пов'язаний з введенням спільних молдавсько-українських КПП на центральній (придністровській) ділянці молдавсько-українського кордону.

Додон і Красносельський домовилися також про спрощення процедури переїзду через адміністративний кордон між Молдовою і невизнаним Придністров'ям.

Зустріч Ігоря Додона і Вадима Красносельського пройшла в заміській резиденції молдавського президента в селі Холеркани Дубоссарського району.

Чергова зустріч між Додоном і Красносельським, за словами президента Молдови, відбудеться в травні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-