Трамп і Меркель перенесли зустріч у Вашингтоні через снігопади

Трамп і Меркель перенесли зустріч у Вашингтоні через снігопади

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп і федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель домовились у понеділок про перенесення зустрічі в Вашингтоні з вівторка на п'ятницю у зв'язку з різким погіршенням погодних умов у американській столиці. 

Про це повідомив у понеділок під час брифінгу речник Білого дому Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент говорив з канцлером Німеччини. Вони погодилися, що через нинішні погодні умови зустріч має бути відкладена", - зауважив представник адміністрації США.

Він уточнив, що візит федерального канцлера до Вашингтона "переноситься на п'ятницю, 17 березня". При цьому, за його словами, узгоджений робочий графік залишається таким самим.

Як повідомляв Укрінформ, зустріч Ангели Меркель і Дональда Трампа в Вашингтоні була запланована на вівторок, 14 березня. Ще в понеділок її підтверджували обидві сторони. Однак у Вашингтоні та околицях цієї ночі очікується потужний сніговий циклон, який, за прогнозами, може принести до кількох десятків сантиметрів снігових опадів.

Прогнозується, що американський і німецький лідери обговорять ряд глобальних і двосторонніх питань, у тому числі, врегулювання ситуації в Україні у зв'язку з агресією проти неї Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-