В Афганістані від атаки талібів загинули п’ятеро військових

В Афганістані від атаки талібів загинули п’ятеро військових

Укрінформ
Щонайменше п’ятеро співробітників служби безпеки Афганістану в неділю вранці загинули в результаті нападу ісламістського руху “Талібан” на контрольно-пропускний пункт в північно-східній провінції Кундуз.

Про це повідомляє Associated Press.

“За словами начальника поліції в Кундузі генерала Абдули Хаміда, велика група бойовиків "Талібану" напала на пост біля міста Кундуз”, - йдеться у повідомленні.

Водночас, за даними МВС країни, 18 бойовиків були вбиті та троє поранені внаслідок повітряних ударів в районі Імам Сахіб провінції Кундуз. Крім цього, було знищено п’ять автомобілів та боєприпаси ісламістів.

"Головні терористи, вбиті в ході операції, були залучені до планування та здійснення кількох терактів у провінції Кундуз", - йдеться в заяві відомства.

Також повідомляється, що в північній провінції Фар'яб у результаті підриву бомби, прикріпленої до автомобіля, загинув районний шеф поліції. Ще один поліцейський був поранений у суботу ввечері від вибуху. Відповідальність за напад узяв на себе “Талібан”.

В окремому інциденті в провінції Фар'яб було вбито місцевого командира сил безпеки, коли бойовики напали на поліцейський контрольно-пропускний пункт.

Фото: radiosvoboda

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-