У мережі з'явилося відео з місця ДТП з Караченцовим

У мережі з'явилося відео з місця ДТП з Караченцовим

Відео
Укрінформ
У мережі з'явилося відео з місця ДТП в Щелковському районі Підмосков'я, в якому постраждав радянський і російський актор Микола Караченцов.

На відео з місця події в селищі Загорянский на перетині вулиць Пушкіна і Тенісна показаний автомобіль Toyota Highlander, який зіткнувся з вантажівкою "Газель", вилетів на узбіччя і перекинувся.

Микола Караченцов знаходився на пасажирському сидінні. У нього діагностували черепно-мозкову травму і госпіталізували. Відзначається, що життя актора нічого не загрожує.

Відзначимо, що в 2005 році Караченцов вже потрапляв у серйозну дорожньо-транспортна пригоду в Москві на Мічурінському проспекті. За дивним збігом обставин, ДТП сталося рівно 12 років тому - в ніч на 28 лютого. Тоді актор отримав серйозну травму голови, близько місяця пролежав у комі, йому було зроблено декілька операцій, в тому числі на мозку. Після цього на сцену актор повноцінно не повернувся.

Нагадаємо: Микола Караченцов - радянський і російський актор театру і кіно. Також плідно працював в якості співака і артиста озвучування. За 40 років своєї акторської кар'єри Караченцов зіграв 149 ролей у кінострічках і виконав понад 200 пісень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-