Голлівудські зірки виступили проти політики Трампа

Голлівудські зірки виступили проти політики Трампа

Укрінформ
Сотні людей, серед яких були й голлівудські зірки, провели акцію протесту напередодні церемонії вручення кінопремії "Оскар", висловлюючи незгоду з політикою президента Дональда Трампа, зокрема щодо критики медіа та будівництва муру на кордоні з Мексикою.

Про це повідомляє Euronews.

“Ми знаємо, що перший наступ на демократію – це атака на свободу висловлювань та громадянські свободи, і це постійна війна проти правди. На жаль, все це дуже знайомо, бо історія повторюється. Зараз настав час чинити спротив. Ми маємо вимагати відповідей. Час сказати нашим обраним політикам, що вони мають виконувати свою роботу,” – сказала у своєму виступі відома актриса та режисерка Джоді Фостер.

Водночас прихильники Трампа провели свою демонстрацію. Вони згодні з планами Білого Дому запровадити нові обмеження на в‘їзд до країни: “Ми маємо взяти свої кордони під контроль. Це тимчасово, почекаймо, запустімо правильні процеси. Ми маємо дати президенту трохи більше часу, аби побачити, чи працює його політика.”

Як зазначається, це вже не перший протест за участю відомих митців.

Напередодні вручення "Оскара" режисери усіх п‘яти номінованих на цю премію іноземних стрічок опублікували спільну заяву, де зазначили, що у США та у деяких інших країнах набирає сили “атмосфера фанатизму та націоналізму”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-