Трамп продовжує публічно ганити американські ЗМІ

Трамп продовжує публічно ганити американські ЗМІ

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп продовжує публічно ганити американські ЗМІ, що ставляться до нього з критикою, називаючи їх виробниками фейкових новин та "ворогами народу".

З відповідною заявою він виступив у п'ятницю на Конференції консервативних політичних дій Республіканської партії, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я хочу, щоб всі ви знали, що ми боремося з фейковими підробленими новинами. Це підробка, фальшивка, фейк", - наголосив Трамп, очевидно маючи на увазі останні публікації про зв'язки його команди з представниками російського уряду.

Він звинуватив ЗМІ, які публікують критику проти нього, у безпідставності матеріалів.

"Кілька днів тому я назвав (тих, хто виробляє – ред.) фейкові новини "ворогами народу", вони такими і є. Вони є ворогами народу. Тому що у них немає ніяких джерел. Вони просто видумують їх (новини – ред.), коли їх немає", - заявив Трамп під оплески частини зали його шанувальників.

Він наполягав, що його заяви постійно спотворюються, в тому числі такими авторитетними американськими медіа, як CNN, NBC News, CBS News та іншими.

Водночас, Трамп заявив, що існують "чесні репортери", які виконують "фантастичну роботу", але "фейкові ЗМІ поширюють неправду", тому його адміністрація "буде щось робити з цим".

Як повідомляв Укрінформ, одним із останніх "витоків" у ЗМІ із посиланням на джерела про порушення повноважень нинішньої влади, стала публікація CNN про спробу тиску адміністрації Білого дому на ФБР в контексті розслідування зв'язків оточення Трампа з росіянами. Але замість того, щоб розібратися в ситуації, президент розкритикував ФБР за неспроможність перешкодити ЗМІ отримувати таку інформацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-